Bestuur

Het bestuur van de vereniging bestaat uit de volgende bestuursleden:

Voorzitter Klaas Kostelijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Janny Tilma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Mieke Verdoes Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Magazijn coördinator Joop van Blokland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Evenementen coördinator Klaas Kostelijk           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Redactie Robin Sabat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technisch coördinator              Paul Fransen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen bestuurslid Piet Bruins Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderdelen info magazijn via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (magazijn is open op elke eerste en derde zaterdag vd maand van 9h tot 13h)

Kascommissie

Technisch adviseur

Paul Oorthuijsen

Secretariaat

Janny Tilma
Zeldertsedreef 37
3824EJ Amersfoort