Hollands Glorie 2022 / GRACA
Hollands Glorie 2022 / GRACA
Zaterdag, 02 April 2022, 09:00 - 17:00

Het was u al opgevallen: Hollands Glorie en Graca zijn dit jaar één en hetzelfde evenement dat plaatsvindt op zaterdag 2 april 2022.

Alle elementen uit beide ritten zullen aanwezig zijn. We rekenen daarom op een grote opkomst en hebben geprobeerd extra uit te pakken

Het startpunt
We zochten een centraal gelegen start- en/of eindpunt bij- of in natuurgebieden, weg van de drukte van snelwegen en steden. Bij een evenement past: lekker toeren langs stille wegen, elkaars auto's bewonderen, restauratie ervaringen delen, genieten van het landschap, een lekker hapje eten en mooi weer. Kortom geen eenvoudige zaak om een locatie te vinden waarin dit alles te verenigen is en die niet aan platgetreden paden ligt.

Met de gekozen start locatie keren we terug naar Breukelen de plek waar wij zo vaak zijn gestart met Hollandsglorie bij Peugeot Experience. Helaas is deze locatie nu een outlet voor Leaseauto’s geworden dus zochten wij een plekje valkbij en dat is de Van Der Valk in Breukelen geworden.

Vanuit Breukelen gaan we het groene hart herontdekken, prachtige landgoederen, plassen, vergezichten en historische dorpjes.

Wij zullen het allemaal gaan ontdekken in onze voitures.

In Breukelen zullen wij u ontvangen met Koffie, onderweg zullen we de lunch genieten en we sluiten de dag af met de Voorjaars receptie die tegen de APH traditie in niet op dezelfde locatie is maar op een meer bij onze voitures passende plek.

Een volledig verzorgde dag dus! 

Dit dagvullende programma kunnen we u aanbieden voor €27,- p.p. voor volwassenen en €10,- p.p. voor kinderen tot 12 jr.

Wat:                             Hollands Glorie / GRACA
Wanneer:                   zaterdag 2 april 2022
Waar:                          Van Der Valk, Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen
Aanvang:                    10:00 uur
Start:                           11:00 uur
Opgeven voor:          28 maart 22 via onze website op www.aphpeugeot.nl
Betaling:                     NL33 INGB 0003 7170 48 t.n.v. Association Peugeot Hollande o.v.v. Hollands Glorie / GRACA 2022
 

 

inschrijf button

©2022 Association Peugeot Hollande 

This website is protected by