Utilitaires Meeting.
Zaterdag, 25 September 2021, 10:00 - 14:00
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is inmiddels een goede traditie om jaarlijks een bijeenkomst speciaal voor de bestelwagens te organiseren. Voorheen stond deze meeting bekend onder de naam Nez de Cochon en dit jaar hebben we de meeting omgedoopt tot Utilitaies Meeting.

Deze keer wordt een extra bijzondere meeting omdat we te gast zijn in het pop-up museum van Henk Visscher. Henk heeft voor de gelegenheid zijn indrukwekkende collectie Franse klassiekers met merken als Simca, Peugeot en Citroen bijeengebracht voor een tijdelijke expositie. Visscher doet binnenkort afstand van zijn pand aan de Pascalweg in Culemborg en ter afsluiting van een periode met veel mooie bijeenkomsten zijn we in Culemborg dan nog één keer te gast.

Laten we ervoor zorgen dat onze werkpaarden en luxepaarden samen het tijdelijke museum aan de buitenzijde van het pand verder compleet maken. Met andere woorden alle auto’s binnen onze clubs zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Zie het als een uitgestelde Nieuwjaarsreceptie. Die hadden we anders ook bij Visscher in Culemborg gehouden.

Komt allen op 25 september 2021 en in het bijzonder alle ‘Chevaux de Travail Peugeot’. Heeft u b.v. een Q3a, DMA, SK, D4, J7, J9, J5, Pickup, Commerciale, Dangel,  Boulangere, neem die dan mee naar Culemborg. Heeft u een andere klassieke Peugeot, dan bent u ook van harte welkom. 

  • Wat: Utilitaires Meeting
  • Wanneer: Zaterdag  25 september 2021
  • Waar: Visscher Culemborg Pascalweg 29 4104BE Culemborg
  • Aanvang: 10:00 uur (einde rond 14h)
  • Opgeven voor: 20 september 2021 via onderstaande link

 

inschrijf button