magazijn evenement / ALV
Zaterdag, 21 Maart 2020, 09:00 - 16:00
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lelystad, 17 maart 2020

Beste Leden van de Association Peugeot Hollande,

Helaas hebben wij als bestuur van de Association Peugeot Hollande gemeend te moeten besluiten de ALV, die voorzien was voor a.s. zaterdag 21 maart 2020, te verplaatsen naar een latere datum.

Wij zijn ons ervan bewust dat wij als gevolg van ons besluit waarschijnlijk niet zullen voldoen aan de statutaire plicht om voor eind april een ALV te houden. De huidige omstandigheden heeft men echter in 1975 nooit kunnen voorzien en wij zijn van mening dat de gezondheid van onze leden de absolute voorrang dient te krijgen boven welke statuten dan ook, zeker omdat de gemiddelde leeftijd van onze leden hoog is.

De continuïteit van onze vereniging is echter niet in het geding en wij zullen de zaken voortzetten conform eerder genomen besluiten tot de eerstvolgende gelegenheid om voor alle deelnemers een veilige ALV te houden.

Wij wensen iedereen het allerbeste in deze periode en gaan er van uit dat wij elkaar weer snel zullen ontmoeten.

Het magazijn zal a.s. zaterdag gewoon geopend zijn van 9h tot 13h, echter vragen wij u wel rekening met elkaar te houden en de voorschriften van de overheid inzake onderlinge afstand etc in acht te nemen.

Voelt u zich grieperig, verkouden of behoort u tot de kwetsbare groep blijft u dan alstublieft thuis! Wij sturen de door u gewenste onderdelen graag naar uw huisadres op.

Groet

Bestuur
Association Peugeot Hollande

Locatie werfweg 5, Lelystad