ALV, Openmagazijndag en Kofferbakverkoop
Zaterdag, 16 Maart 2019, 09:00 - 17:00
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Association Peugeot Hollande opent op deze dag het evenementenseizoen 2019 met een gezellige samenkomst in het clubhuis in Lelystad.

Deze dag gaat uit drie onderdelen bestaan:

  1. Openmagazijn dag.

Het magazijnteam heeft de afgelopen winter niet stil gezeten tal van nieuwe onderdelen zijn binnengebracht, reproductie maar ook “old” stock waardoor het onderdelenassortiment weer is aangevuld en uitgebreid. 

Ook zo nieuwsgierig naar onze nieuwe onderdelen en aanbiedingen?

  1. Kofferbakverkoop

Het vergaat ons waarschijnlijk allemaal op de zelfde manier, een oldtimer en een garage vol onderdelen die we over, dubbel of zelfs drie dubbel hebben.

Dit is het moment om onder liefhebbers deze onderdelen een nieuwe bestemming te gaan geven.

I.v.m. met de beschikbare ruimte geen aanhangers slechts wat er in uw koffer of auto past en graag vooraf aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dan zorgen wij voor een mooie plek!

  1. Algemene Leden Vergadering ( Uitnodiging ALV )

Wij stellen het bijzonder op prijs wanneer u de moeite neemt om in de middag de AlgemeneLedenVergadering bij te wonen. Ook het verenigingsleven bestaat uit een aaneenschakeling van veranderingen en wij betrekken graag een zo groot aantal leden bij de bespreking van de plannen voor het komende jaar en daarna. De vergadering vindt plaats in onze comfortabele, archief- en vergaderruimte.

We zullen deze dag afsluiten met een passende “borrel” in ons magazijn zodat we nog even kunnen nagenieten van de sterke verhalen en plannen voor 2019.

Het wordt immers een bijzonder en sprankelend verenigingsjaar. 

Kom met uw oudste auto, dan zal deze dag daar een passende start voor zijn!  

Plaats van handeling:

Werfweg 5, Lelystad.

Aanvang: 

Opening: 09.00 uur / Algemene Ledenvergadering: 12.30 uur

Locatie Werfweg 5, Lelystad