En route pour l'Aventure
Van Zondag, 07 Juli 2019 -  09:00
Tot Donderdag, 11 Juli 2019 - 17:00
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inmiddels zijn de onderhandeling met de hotels afgerond, het programma is als volgt samengesteld:
 
Zondag 7 juli starten we in Goes bij de Van der Valk om te eindigen in Hardelot-Plage voor de eerste overnachting.
Maandag 8 juli bezoeken we onderweg een klein oldtimer museum en komen we aan op onze bestemming in Sassetot-le-Mauconduit
 
Onderstaande fimpje geef een mooi beeld van "ons" Chateau
.
.
Dinsdag 9 juli blijven we in de omgeving van het Chateau.
Woensdag 10 juli vetrekken we weer richting het noorden met een overnachting op Mont st-Aubert vlakbij Kortrijk met een werkelijk prachtig uitzicht vanuit uw hotelkamer.
Donderdag 11 juli volgt de laatste etappe naar Nederland
 
De afstanden per dag zijn relatief kort en geven extra ruimte voor toeristische activiteiten of heel relaxt reizen.  
 
De deelname voor deze rally is vol pension en de deelname som is vastgesteld op 597,50,- per persoon op basis van twee personen per equipe en dit is incl ondersteuning van een bezemwagen gedurende de hele rally. (excl. brandstof voor uw leeuw)
 
Wilt u overnachten van zaterdag 6 juli naar zondag 7 juli boekt u dan zelf z.s.m. een kamer bij de vd Valk Goes het actuele aanbod op booking.com is bijna de helft van het "groeps" tarief wat ons is aangeboden door vd Valk(geeft u dit wel aan op het inschrijf formulier dan reserveren wij een tafel voor het diner)
 
Er zijn op dit moment meer aanmeldingen op de infolijst als kamers in ons Chateau dus bij overinschrijving geldt de datum van volledige betaling als bepalende factor voor deelname.(bij kleine over inschrijving hebben wij waarschijnlijk mogelijkheden in het zelfde dorp bij een ander hotel)
 
Voor inschrijving graag het formulier in onderstaande link invullen en uw deelname som voldoen op de rekening van de Association Peugeot Hollande rek. nr. NL33 INGB 0003 7170 48 onder vermelding van "En route 2019"

 

inschrijf button

Locatie Sassetot-le-Mauconduit Frankrijk